>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Bank van lening

  Een bank van lening noemen we ook wel een stadsbank. Men zorgt er vanuit de gemeente of een liefdadige kredietinstelling voor dat u de mogelijkheid heeft om geld te lenen, op basis van een onderpand. Dit is een unieke manier van geld lenen, aangezien het niet nodig is om een inkomen op te geven. Een reguliere bank zal voor een krediet altijd een inkomen wensen, aangezien dat u in staat stelt om de rente en aflossing te voldoen.

  Geld lenen op onderpand

  Bij een bank van lening heeft u de mogelijkheid om geld te lenen op basis van een onderpand. Breng er bijvoorbeeld een sieraad op een ander product van waarde in, om er op die manier voor te zorgen dat men u geld uit kunt lenen. Heeft u uw situatie financieel weer op de rit? Dan kunt u bij de bank van lening uw spullen terugkopen, uiteraard op basis van een rentevergoeding. De bank van lening zorgt er op die manier voor dat u bijna altijd geld kunt lenen.

  Begrippenlijst > Bank van lening

  Geef uw mening >>

  Gemiddeld: 54321 10/10 (1 waardering)