>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Boetevrij aflossen

  Bent u een lening aangegaan en is uw inkomen toegenomen of heeft u wellicht op een andere manier een behoorlijk kapitaal weten te verwerven? Dan is het interessant om een bedrag af te lossen, zodat u minder rente gaat betalen. Houd er rekening mee dat er over het algemeen voorwaarden verbonden zijn aan het boetevrij aflossen. Indien u een hypotheek heeft afgesloten mag u over het algemeen 10% van de uitstaande schuld boetevrij aflossen. Wilt u meer aflossen? Dan loopt de bank of kredietverstrekker inkomsten mis en dient u wellicht een boete te betalen.

  Vervroegd boetevrij aflossen

  Het vervroegd boetevrije aflossen is over het algemeen maar in beperkte mate mogelijk. De bank of kredietverstrekker loopt inkomsten mis en brengt u daarom een boete in rekening op het moment dat u eerder van de lening af wilt. Kijk vooraf goed naar de voorwaarden met betrekking tot boetevrij aflossen, indien u verwacht dat u de wens daartoe kunt ontwikkelen.

  Begrippenlijst > Boetevrij aflossen

  Geef uw mening >>

  Nog geen waarderingen