>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Het totaal te betalen bedrag

  Het totaal te betalen bedrag staat bij een lening voor de totale kosten, die u over de gehele looptijd zal hebben. Op het moment dat u bijvoorbeeld €10.000 leent dient u er rekening mee te houden dat u dit bedrag dient te betalen in de vorm van aflossingen. Daarnaast dient u rekening te houden met een vergoeding in de vorm van rente, die u betaalt om het geld tijdelijk in uw bezit te mogen houden. De banken kunnen u het totaal te betalen bedrag voorrekenen, zodat u bovendien de mogelijkheid heeft verschillende leningen met elkaar te vergelijken.

  Rente en aflossing

  Houd er rekening mee dat het totaal te betalen bedrag bestaat uit een combinatie van rente en aflossing. De aflossingen die u doet zorgen ervoor dat u het geleende geld weer netjes terug kunt betalen. De rente biedt u de mogelijkheid om het geld tijdelijk in uw bezit te houden. De combinatie van rente en aflossing telt op tot het totaal te betalen bedrag, dat u over de gehele looptijd zal betalen.

  Begrippenlijst > Het totaal te betalen bedrag

  Geef uw mening >>

  Nog geen waarderingen