>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Kredietaanbieding

  Een kredietaanbieding dient aan een aantal regels te voldoen. Men dient er bijvoorbeeld voor te zorgen dat het effectieve rentepercentage duidelijk is, eventueel naast het nominale rentepercentage dat men zal rekenen. Hier kunnen verschillen in zitten, bijvoorbeeld als gevolg van een maandelijkse betaling van de rente. Het is verstandig om de kredietaanbieding altijd grondig te bestuderen en eventueel navraag doet bij de aanbieder, om er op die manier achter te komen of er sprake is van bepaalde aanvullende voorwaarden.

  Controleer de eventuele acties

  De kredietaanbieding wordt regelmatig voorzien van een actierente of een andere vorm van aanbieding. De AFM houdt streng toezicht op de aanbieders van kredieten, maar dat neemt niet weg dat het verstandig is om zelf ook altijd goed op te blijven letten. Op die manier zorgt u ervoor dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en met name de kosten van een lening die u aan wenst te gaan. Vergelijk de kredietaanbieding bovendien met de aanbiedingen van andere kredietverstrekkers.

  Begrippenlijst > Kredietaanbieding

  Geef uw mening >>

  Nog geen waarderingen