>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Lease

  Er bestaan verschillende soorten lease. Het gaat er in ieder geval altijd om dat u de beschikking krijgt over een bepaald goed, zoals een auto of een motor. U mag daar gebruik van maken en in bepaalde gevallen wordt u er zelfs eigenaar van. U heeft in ieder geval geen omkijken naar het onderhoud, of bijvoorbeeld de brandstof die u erin dient te gebruiken. U betaalt bij lease een vast bedrag per maand, om optimaal gebruik te kunnen maken van het goed.

  Operational of financial lease

  Men maakt een onderscheid tussen operational en financial lease. Het belangrijkste verschil is dat u bij operational lease nooit eigenaar wordt van het goed. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand om er gebruik van te mogen maken. U doet dat bij financial lease ook, al zal het goed aan het eind van de looptijd overgaan op de gebruiker. Het is mogelijk dat u er dan alsnog een extra bedrag voor dient te betalen, als laatste termijn.

  Geef uw mening >>

  Nog geen waarderingen