>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Hoe kan ik de rente vergelijken?

  Wilt u de rente vergelijken, bijvoorbeeld omdat u meerdere kredieten op het oog heeft en u daar graag een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt? De rente vormt de prijs van een lening, aangezien dit de vergoeding is die u betaalt om het geld tot uw beschikking te krijgen. Vergelijk de rente voor de lening als de huur voor een aanhangwagen die u tijdelijk wilt gebruiken. U kunt de rente vergelijken om een zo scherp mogelijke aanbieding voor het geld te vinden.

  Online rente vergelijken

  U kunt gewoon online de rente vergelijken, waardoor u daar de deur allang niet meer voor uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om de verschillende aanbiedingen onder elkaar te zetten, of deze zelfs te selecteren op basis van de rente. U zal merken dat het vooral de kleinere en meer onbekende geldverstrekkers zijn die een scherpe rente aanbieden. Zij hebben geen grote en dure kantoren waarvoor ze de kosten hoeven te betalen. Bovendien werken ze vaak online, waardoor u van het voordeel kunt profiteren. Ga zelf de rente vergelijken, om na te gaan wat de meest scherpe rente is die u kunt vinden voor uw lening.

  Looptijd en rente vergelijken

  Houd er rekening mee dat alleen de rente vergelijken eigenlijk niet voldoende is. Kijk daarnaast goed naar de looptijd van de lening. Des te langer u de looptijd kiest, des te verder de totale kosten van de lening op zullen lopen. Houd er aan de andere kant mee dat een te korte looptijd zorgt voor zeer hoge maandlasten. Probeer een compromis te vinden. U kunt de rente vergelijken om in ieder geval een zo scherp mogelijk bedrag te betalen.

  Jaarlijks Kostenpercentage (JKP)

  U kunt de rente vergelijken, maar het is eigenlijk verstandiger om naar het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) te kijken. Dit staat voor het percentage aan kosten dat u jaarlijks betaalt. Dient u de rente bijvoorbeeld maandelijks te betalen? Dan betaalt u net iets meer dan het nominale percentage per jaar. De verschillen zijn minimaal, maar ze zijn er wel. Let dus op het JKP voor uw lening.

  Lening oversluiten

  Wilt u uw lening oversluiten? Dan is de rente vergelijken een eerste stap waar u eigenlijk niet omheen kunt. U zorgt er op die manier namelijk voor dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten waar u rekening mee dient te houden. Wat kost het u aan rente indien u een nieuwe lening afsluit? U kunt vervolgens zelf berekenen hoeveel u dan maandelijks kunt besparen. Uiteraard kunt u de rente vergelijken indien u wilt gaan oversluiten, maar ook wanneer u van plan bent om voor het eerst een lening af te sluiten.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Nog geen waarderingen

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!