>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Ik wil een klein bedrag lenen

  Wilt u een klein bedrag lenen, bijvoorbeeld omdat u net niet voldoende geld beschikbaar heeft om uw televisie te vervangen? Of komt u net wat tekort voor een nieuwe wasmachine en heeft deze helaas de geest gegeven? Dan kunt u gebruik maken van een minilening, waarmee u tot bijvoorbeeld €750 kunt lenen.

  Mini lening tot €750

  U kunt de mini lening afsluiten tot aan een bedrag van €750, waardoor u daar in de meeste gevallen meer dan voldoende aan zal hebben. Wilt u minder lenen, bijvoorbeeld omdat u maar €100 of €200 nodig heeft? Ook dat is geen enkel probleem. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende bedragen, mits dit maar onder de €1.000 blijft. U heeft op die manier namelijk de mogelijkheid om een mini lening aan te gaan, waardoor er geen BKR controle plaatsvindt. Een klein bedrag lenen werkt daardoor dan ook wat gemakkelijker dan het aangaan van een officiële lening bij een kredietverstrekker.

  Rente en kosten

  Gaat u een klein bedrag lenen? Dan is het desalniettemin verstandig om goed te kijken naar de rente en kosten die u dient te betalen. Wat is de rente die men u in rekening brengt en welke kosten komen er daarnaast nog bij kijken? Dient u voor een garantstelling te zorgen, of zal men advieskosten inhouden op het bedrag dat men naar u overmaakt? Dit zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden, wanneer u een klein bedrag gaat lenen.

  Mini lening terugbetalen

  Houd er daarnaast rekening mee dat u een klein bedrag kunt lenen, maar dat u het geld in de meeste gevallen na 21 dagen terug dient te betalen. Zorg er daarom bijvoorbeeld voor dat uw salaris binnen die periode binnenkomt. U kunt het salaris dan mooi gebruiken om weer van de mini lening af te komen. Wilt u een klein bedrag lenen om die laatste week tot uw salaris door te kunnen komen? Dan is dat een interessante optie.

  Voorwaarden voor mini lening

  U kunt een klein bedrag lenen met behulp van een mini lening indien u aan een aantal voorwaarden voldoet. Het is bijvoorbeeld van belang om ervoor te zorgen dat u voldoende inkomen heeft, uit een vast dienstverband. Het is niet mogelijk om als ZZP’er, werknemer via een uitzendbureau of student een mini lening aan te vragen. Daarnaast zal men goed kijken naar de hoogte van uw inkomen en de overige gegevens die u in dient te vullen, om aan te geven wie u bent.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Nog geen waarderingen

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!