>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Ik wil mijn lening oversluiten

  Wilt u uw lening oversluiten, bijvoorbeeld omdat u er achter bent gekomen dat u momenteel een te hoge rente betaalt? Het is goed mogelijk om uw lening over te sluiten, zeker gezien het feit dat uw nieuwe kredietverstrekker u daar graag mee van dienst is. Men kan u helpen met de administratieve afwikkeling, zodat u er zelf minder omkijken naar heeft en alles goed voor u wordt geregeld.

  Lening oversluiten naar andere bank

  Waarom wilt u een lening oversluiten naar een andere bank? Gaat het u om de lagere rente, of wellicht om de service waar u daar op kunt rekenen? U kunt via een vergelijking op zoek gaan naar de laagste rente voor een lening, maar het is daarnaast goed mogelijk om er beoordelingen van anderen bij te pakken en op die manier te bepalen naar welke kredietverstrekker u graag gaat. Het is van belang dat men u op een goede wijze behandelt en dat u de mogelijkheid heeft om de lening op een soepele manier terug te betalen. U kunt uw lening oversluiten wanneer u momenteel niet tevreden bent over de gang van zaken.

  Meerdere leningen oversluiten

  Heeft u op dit moment meerdere leningen en wilt u daar wat meer overzicht in aanbrengen? U kunt een lening oversluiten voor de lagere lasten, maar ook het overzicht is wat waard. Ga een nieuwe lening aan en gebruik het geld dat u daarmee tot uw beschikking krijgt om de kleine leningen die u had in één keer af te lossen. Het is na het oversluiten van de lening altijd goed duidelijk wanneer u de rente dient te betalen, hoeveel aflossing u dient te doen en hoelang de totale lening nog zal lopen.

  Lagere rente na oversluiten

  De kans is groot dat u zelfs een lagere rente betaalt na het oversluiten. Het blijkt vaak dat de kleinere leningen relatief duur zijn. Dat is ook niet zo vreemd, aangezien men iedere keer de administratie bij dient te houden, waarvoor men kosten in rekening brengt. Kiest u voor 1 grote lening? Dan betekent dat ook nog maar 1x administratie. Het is wat dat betreft verstandig om uw kleinere leningen een keer op te pakken en die om te zetten in een nieuwe, grotere lening.

  Eventuele boeterente verrekenen

  Houd er bij een lening oversluiten rekening mee dat dit niet in alle gevallen mogelijk is zonder dat men u een boeterente in rekening brengt. Mag u bijvoorbeeld niet zomaar vervroegde aflossingen doen? Dan kan het zijn dat er kosten komen kijken bij het oversluiten van uw lening. Bepaal wat de kosten zijn en zet daar aan de andere kant het voordeel van een lagere rente of meer duidelijkheid over uw financiële situatie tegenover, om een goede keuze te kunnen maken.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Gemiddeld: 54321 10/10 (1 waardering)

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!