>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Online lening simulatie op basis van inkomen

  Wilt u een lening simulatie uitvoeren, op basis van uw inkomen? U kunt op die manier nagaan wat u maximaal kunt lenen, maar u kunt ook direct zien wat de maandlast zal bedragen. Wat zijn de aflossingen die u dient te doen en wat is de rente die u gaat betalen? Het zijn interessante inzichten, waar u met de lening simulatie voor kunt zorgen.

  Maximaal krediet berekenen

  U kunt uw maximale krediet berekenen met een lening simulatie. Houd er rekening mee dat het gaat om een indicatie, aangezien u geen rechten kunt ontlenen aan een dergelijke berekening. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat u er vanuit kunt gaan dat de lening simulatie een goed beeld geeft van de mogelijkheden die u heeft. De exacte bedragen die u kunt lenen verschillen nog wel eens per kredietverstrekker, ook op basis van de minimale en maximale bedragen die ze aanbieden. Voor een online simulatie uit, ook om er achter te komen wat uw maandlast zal zijn.

  Inzicht in de maandlasten

  Wilt u inzicht in de maandlasten, bijvoorbeeld om na te gaan of u de aflossingen iedere maand kunt doen, of u benieuwd bent naar de rente die u gaat betalen? Zorg voor een online lening simulatie, op basis waarvan u precies kunt zien wat de kosten zullen zijn. Ga na wat uw inkomen per maand is en wat de vaste lasten zijn die u daar aan de andere kant van dient te betalen. Blijft er voldoende over om de maandlasten van de lening te kunnen betalen? Dan heeft u de mogelijkheid om een lening aanvraag te doen.

  Bruto jaarinkomen

  Maak bij een lening simulatie altijd gebruik van het bruto jaarinkomen dat u verdient, eventueel in combinatie met dat van uw partner. Ga uit van het salaris zoals dat staat op uw jaaropgave, of eventueel op de salarisstrook die u heeft ontvangen. Heeft u een inkomen als zelfstandige (ZZP’er)? Ga dan uit van de gemiddelde fiscale winst over de afgelopen 3 boekjaren. Dit geeft een goed beeld van uw jaarlijkse bruto inkomen, dat u binnen de lening simulatie kunt gebruiken.

  Geen bonussen en toeslagen

  Houd er rekening mee dat u geen niet-structurele bonussen of toeslagen mee mag rekenen, op het moment dat u uw bruto jaarinkomen opgeeft. Het gaat om het inkomen dat u jaarlijks ontvangt, zonder dat er sprake is van een bijzondere bonus omdat u bijvoorbeeld een grote klant heeft binnengebracht. De kredietverstrekker wenst zich een beeld te vormen van het inkomen dat u jaar in, jaar uit zal verdienen. U kunt op basis daarvan een lening simulatie doen, zodat u weet waar u aan toe bent qua maximale lening en maandlasten.

  Wilt u rechtstreeks uitrkenen hoeveel u kunt lenen? Ga dan naar hoeveel kan ik lenen?


   

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Nog geen waarderingen

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!