>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Oversluiten

  segment_2_category_name Wilt u uw huidige lening oversluiten, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u een lagere rente zou kunnen betalen? Vergelijk de verschillende persoonlijke leningen of doorlopende kredieten met elkaar. We helpen u op die manier graag aan een meer voordelige lening, of wellicht voorwaarden die beter aansluiten bij uw wensen.

  Meerdere leningen oversluiten

  U kunt een enkele lening oversluiten om daar minder voor te gaan betalen, of te profiteren van betere voorwaarden. Daarnaast kunt u meerdere (kleine) leningen oversluiten in een nieuwe lening. U zorgt er op die manier voor dat u het overzicht heeft over de diverse kredieten die u heeft lopen. Zorg ervoor dat u precies weet wat de kosten per jaar of per maand zijn en wanneer u deze dient te betalen. U kunt een lening oversluiten wanneer u de beperkende voorwaarden van uw huidige lening kent, net als het voordeel dat u bij de nieuwe aanbieder kunt genieten.

  Artikelen in de categorie Oversluiten:

  Gemiddelde beoordeling: 10/10 starstarstarstarstar(1 waardering)