>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Credivance

  : Credivance, méér dan krediet

  • Lening is gemakkelijk af te sluiten
  • U krijgt persoonlijk advies via een tussenpersoon
  • Standaard lage rente

  Geld leningen van Credivance

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  Credivance Flexibel Plan7,70% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Credivance

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Credivance

  Credivance helpt u op een verantwoorde manier aan een lening. U kunt op die manier bijvoorbeeld een nieuw bankstel kopen, uw badkamer vernieuwen of wellicht een dakkapel plaatsen. De leningen zijn verkrijgbaar via een professionele tussenpersoon, waardoor u er in ieder geval zeker van bent dat u een degelijk advies ontvangt. Uiteraard kunt u een vrijblijvende afspraak maken met één van de tussenpersonen, bijvoorbeeld om te ontdekken wat u er maximaal kunt lenen.

  Geld lenen via Credivance

  Gaat u geld lenen via Credivance? Dan bent u er in ieder geval zeker van dat u de lening eenvoudig af kunt sluiten en u niet zomaar in de financiële problemen komt. U betaalt standaard een lage rente en er is geen sprake van de bekende kleine lettertjes, waar u in de financiële wereld goed voor dient op te passen. U krijgt bovendien altijd een persoonlijk advies van de professionele tussenpersonen, op basis van uw huidige en toekomstige situatie.

  Wie is Credivance

  Credivance maakt onderdeel uit van ALFAM Consumer Credit en is daarnaast lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Men staat uiteraard onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en beschikt over een vergunning om consumptieve kredieten aan te bieden. Men gaat op een (krediet)waardige manier om met uw gegevens, van de eerste aanvraag tot aan de volledige afbetaling van de lening.

  Wat kan Credivance  u bieden?

  U kunt bij Credivance drie verschillende leningen afsluiten. Het gaat om een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of een WOZ-krediet. Dit laatste is goed geschikt voor huiseigenaren, aangezien u tegen een aantrekkelijk tarief geld kunt lenen, dat u vervolgens vrij kunt besteden. De persoonlijke lening en het doorlopende krediet vormen de bekende varianten van het consumptief krediet. Wilt u weten welke lening het best bij u past? De tussenpersonen van Credivance geven u er graag antwoord op.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.