>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  De Hypotheker

  : Jazeker, De Hypotheker

  • Landelijke organisatie
  • Deskundig advies
  • Scherpe afspraken met financiers

  Geld leningen van De Hypotheker

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  De Hypotheker Solide Koers doorlopend krediet7,90% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met De Hypotheker

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over De Hypotheker

  De Hypotheker is een bekende aanbieder van kredieten, die over het algemeen gebruikt worden om een woning aan te schaffen. Men maakt gebruik van een groot aantal eigen adviseurs, die u graag meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten waar u rekening mee dient te houden. U kiest er altijd voor 7 ‘Jazekerheden’, op basis waarvan u weet dat u een goede lening aangaat. U krijgt altijd een advies op maat, dat volledig onafhankelijk, duidelijk en transparant is. Bovendien gaat men op zoek naar de laagste prijs, regelt men alles voor u, krijgt u maximale zekerheid en controleert men de hypotheek voortdurend.

  Geld lenen via De Hypotheker

  Gaat u geld lenen via De Hypotheker? Dan betaalt u een vast bedrag voor het advies, waar men u vooraf duidelijk van op de hoogte zal brengen. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om een Jazeker Plan abonnement af te sluiten. U zorgt er op die manier voor dat u ook in de toekomst gebruik kunt blijven maken van een hypotheeklening die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.

  Wie is De Hypotheker

  De Hypotheker maakt onderdeel uit van De Hypothekers Associatie, een grote groep van meer dan 100 medewerkers, die samen voor inzicht in de financiële wereld proberen te zorgen. Men is in staat om scherpe afspraken te maken met onder andere financiers, over de voorwaarden, rente en de acceptatie. Dit zorgt ervoor dat u een scherpe lening af kunt sluiten. Bovendien werkt men landelijk, waardoor u door heel Nederland gebruik kunt maken van de diensten van De Hypotheker, op het moment dat u een hypothecaire lening af wenst te sluiten.

  Wat kan De Hypotheker  u bieden?

  U kunt bij De Hypotheker een eerste hypotheek afsluiten voor de aankoop van uw woning, maar u kunt er daarnaast een tweede hypotheek afsluiten of een product oversluiten of omzetten. Men kan u van dienst zijn met een aantal verschillende hypotheekvormen, bijvoorbeeld op het moment dat u wat extra geld nodig heeft.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.