>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Defam

  : De specialist in verantwoord lenen

  • Voordelige rentetarieven
  • Advies via intermediars
  • Verantwoorde financiĆ«le producten

  Geld leningen van Defam

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  Defam Doorlopend Krediet5,10% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Defam

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Defam

  Bij DEFAM kunt u enkel lenen via tussenpersonen. Dit doen zij voor de veiligheid van de consument zodat overkreditering voorkomen kan worden. Deze intermediairs maken een persoonlijk advies voor u op maat zodat u er zeker van bent dat u een goed advies krijgt voor uw lening. DEFAM is lid van de VNF (Vereniging van Financieringsondernemingen) en staat vanzelfsprekend onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en heeft een vergunning om consumptief krediet te verstrekken.

  Geld lenen via Defam

  DEFAM staat voor verantwoord lenen. Daarom voldoen alle tussenpersonen uiteraard over een AFM vergunning zodat u als consument zeker bent van een gedegen advies. Als u en lening wilt afsluiten dan kunt u terecht bij de aangesloten tussenpersonen bij u in de buurt. Zij stellen een persoonlijk advies voor u op.

  Wie is Defam

  DEFAM bestaat al sinds 1982 en door haar lange bestaan gegroeid tot een van de grootste kredietmaatschappijen van Nederland. DEFAM maakt onderdeel uit van Alfam Consumer Credit dat weer 100% dochter is van ABN AMRO Bank N.V.

  Wat kan Defam u bieden

  DEFAM biedt u middels tussenpersonen verschillende producten met een scherpe rente. Zo biedt DEFAM doorlopende kredieten, persoonlijke leningen, financial lease en WOZ-kredieten.

  De voordelen van DEFAM opgesomd:

  • Aantrekkelijke rente tarieven
  • Persoonlijke advies van intermediairs
  • Verantwoorde financiële producten

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.