>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Directa

  : Geld regel je zelf!

  • Hier komt een tekst voor pluspunt 1
  • Hier komt een tekst voor pluspunt 2
  • Hier komt een tekst voor pluspunt 3

  Geld leningen van Directa

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  Directa Persoonlijke Lening4,80% Deel uw ervaringDetails
  Directa Doorlopend Krediet5,60% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Directa

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Directa

  Directa.nl valt onder LaSer Nederland B.V. en is het merk voor online geld lenen. Directa is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. LaSer Nederland bestaat sinds 1996 en zij bieden aankoopfinancieringen, creditcards en ook consumptief krediet voor consumenten.

  Geld lenen via Directa.nl

  Directa staat voor snel, zelfstandig en duidelijk geld lenen. Uw lening kunt geheel online aanvragen.

  Vindt u rood staan te duur? Directa biedt hier een alternatief voor, het kleinkrediet. Ook bieden ze auto leningen, caravan leningen en creditcards van het merk Visa, kortom een uitgebreid aanbod.

  Wie is Directa.nl

  Directa.nl logo, LaSer, BNP Paribas Directa houdt van snel schakelen en is van mening dat u geheel online zelfstandig uw lening moet kunnen aanvragen. Directa maakt dit zelfs mogelijk zonder tussenkomst van een adviseur.

  Indien u het wel prijs stelt om geadviseerd te worden door een financieel adviseur dan kan dit uiteraard ook bij Directa. U bent er dan zeker van dat u goed geïnformeerd bent.

  Wat kan Directa.nl u bieden

  U wilt eenvoudig een passend krediet aanvragen? Dan bent u bij Directa.nl aan het juiste adres. Directa.nl is van mening dat rood staan goedkoper moet kunnen en daarom bieden zij ook een kleinkrediet aan.

  Als u een krediet aangaat dan wilt u duidelijkheid en weten waar u aan toe bent. Vandaar dat Directa leningen ook in groepen indeelt, zoals bijvoorbeeld de caravan lening, auto lening en kleinkrediet lening. Als u zelf al weet welk type lening voor u geschikt dan kunt ook direct kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.