>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Freo

  : Gewoon over lenen

  • Eenvoudig geld lenen
  • Best gewaardeerde kredietverstrekker '09 en '11
  • Openheid in acceptie en voorwaarden

  Geld leningen van Freo

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  Freo Persoonlijke Lening5,80% Deel uw ervaringDetails
  Freo Doorlopend Krediet5,00% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Freo

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Freo

  Freo vindt lenen de gewoonste zaak van de wereld. Lenen is zo oud als de mensheid. Volgens Freo kan lenen bijdragen aan het leiden van een onafhankelijker leven. Want hoe zou het leven eruit zien zónder de mogelijkheid van consumptief krediet? U zou familie of vrienden moet vragen om bij te springen of met de trein en bus moeten reizen ondanks die vurige auto wens. Hierdoor maakt Freo het mogelijk om direct in te spelen op een (onvoorzien) moment in  uw leven. Ze vinden het hierbij belangrijk dat klanten niet alsnog afhankelijk worden van de lening of van Freo als kredietverstrekkers daar ze dan immers hun doelstelling voorbij gaan.

  Geld lenen via Freo

  Een lening is geen complex product. Daarom houdt Freo het graag simpel. Hierbij zijn er geen onduidelijke of vage constructies en verzekeringen nodig. Freo hanteerd een scherp rente tarief. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Via het online portal van Freo kunt u online uw gegevens inzien. Freo is te bereiken per mail of per telefoon (Overdag, ’s avonds en in het weekend).

  Wie is Freo

  FREO valt onder De Lage Landen Financiering B.V. en is een van de grootste financieringsbedrijven van Nederland en een 100% dochter van Rabobank Nederland. De Lage Landen is sinds 1969 actief in de financiële markt in Nederland.

  Wat kan Freo u bieden

  Freo biedt de volgende producten aan: Doorlopend krediet, persoonlijke lening. Volgens Freo is het aangaan van een lening een verbintenis voor een langere tijd. U leent bij Freo om uw onafhankelijkheid te bewaren. Zodat u uw persoonlijke wens kan waarmaken. Lenen kost nou eenmaal geld en hierin heeft Freo als financiële dienstverlener het belang om dit zorgvuldig te doen. Daarom zorgt Freo ervoor om vooraf goed te kijken of een product ook daadwerkelijk in uw leven past. Ook als er dingen in uw leven veranderen.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.