>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  ING

  : Oranje is ING

  • Wereldwijde (groot)bank
  • Groot aantal verschillende producten
  • Altijd een kantoor in de buurt

  Geld leningen van ING

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  ING creditcard13.00% Deel uw ervaringDetails
  ING Persoonlijke Lening8,60% Deel uw ervaringDetails
  ING Doorlopend Krediet8,30% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met ING

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over ING

  ING is een van de grootbanken in Nederland, maar is ook ver daar buiten actief. U kiest voor een bank die haar beloften nakomt en haar kennis graag met u deelt. Men is altijd alert op nieuwe mogelijkheden en behoeften en ontwikkelt op basis daarvan nieuwe producten. Men heeft in Nederland meer dan 8,9 miljoen rekeninghouders en is ook op het gebied van leningen een grote speler. U kunt bij ING geld lenen voor een eigen woning, of geld lenen om een nieuwe auto aan te kopen. Spreek samen met uw adviseur over de mogelijkheden, of ga zelf op zoek op de website.

  Geld lenen via ING

  Gaat u geld lenen via ING? Dan bent u met behulp van het internet altijd in staat om uw gegevens in te zien, al kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen. Laat u door een adviseur bijpraten over de financiële mogelijkheden die u heeft of neem zelf contact op om een specifieke vraag te stellen. Daarnaast heeft ING 285 kantoren door heel Nederland en kunt u daarnaast terecht bij een van de 550 ING Servicepunten, op het moment dat u een vraag heeft. Wat dat betreft staat geld lenen bij ING voor een optimale bereikbaarheid.

  Wie is ING

  ING maakt onderdeel uit van de ING Groep, een bancaire instelling die wereldwijd actief is. Men is actief met betrekking tot bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen, waardoor men veel meer doet dan alleen het aanbieden van leningen. De 85 miljoen klanten van ING bevinden zich onder andere in Europa en de Verenigde Staten, maar daarnaast ook in Canada, Latijns-Amerika, Azië en Australië. ING is wat dat betreft een echte wereldspeler.

  Wat kan ING u bieden?

  U kunt bij ING een groot aantal verschillende leningen afsluiten, op basis van uw specifieke wensen. Sluit er een studentenlening af of vraag een studenten creditcard aan, indien u nog studeert. Daarnaast kunt u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een voordeelkrediet afsluiten. Kijk ook eens naar de Groene Autolening en het Continu Limiet of het Kwartaallimiet, dit laatste om bijvoorbeeld een klein bedrag te kunnen lenen. 

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.