>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Interbank

  : Verantwoord lenen

  • Onderdeel van zeer grote bankinstelling
  • Verantwoord lenen
  • Groot aantal leenvormen beschikbaar

  Geld leningen van Interbank

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  InterBank Plus Krediet8,90% Deel uw ervaringDetails
  InterBank Doorlopend Krediet4,90% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Interbank

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Interbank

  Interbank is een overkoepelende organisatie van een aantal financieringsmaatschappijen in Nederland. Men maakt onderdeel uit van een grotere internationale organisatie, maar is in Nederland verantwoordelijk voor een groot deel van de leningen die er worden afgesloten. U kiest voor een grote instelling die relatief beperkt bekend is in Nederland, zeker in vergelijking tot de verschillende grootbanken die er actief zijn. Dat neemt niet weg dat u er de mogelijkheid heeft om een groot aantal verschillende kredieten af te sluiten.

  Geld lenen via Interbank

  Wilt u geld lenen via Interbank? Dan is het van belang om contact op te nemen met een van de kredietmaatschappijen die onderdeel uitmaken van deze instelling. Vraag uw tussenpersoon bijvoorbeeld eens naar Finata Bank, IDM, Voordeelbank, Mahuko, Eurofintus of Credietmaatschappij ‘De IJssel’. De kans is groot dat men u daar aan een krediet kan helpen. U betaalt de scherpe tarieven die passen bij Interbank, aangezien zij de organisatie zijn die de lening vervolgens voor u af zullen handelen.

  Wie is Interbank

  Interbank maakt onderdeel uit van Credit Agricole Consumer Finance, een internationale financiële instelling, afkomstig uit Frankrijk. Dit is een dochter van Credit Agricole S.A., een van de grootste kredietverstrekkers binnen Europa. Interbank heeft zelf een vestiging in Amsterdam en zorgt er op die manier voor dat u in Nederland de mogelijkheid heeft om er een krediet af te sluiten.

  Wat kan Interbank u bieden?

  U kunt bij Interbank een doorlopend krediet afsluiten, maar u kunt daarnaast kiezen voor een PlusKrediet, een Woning Voordeel Krediet of wellicht een Aflopend krediet. Verder kunt u er kiezen voor ESIC, een Interbank Card of een Time Out Kaart. Dit zijn diverse producten waarmee u de mogelijkheid heeft om tijdelijk wat extra geld achter de hand te houden.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.