>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  MoneYou

  : Geen gedoe

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Zelf alles via internet regelen
  • Eenvoudig aanvraagproces voor uw lening

  Geld leningen van MoneYou

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  MoneYou Doorlopend Krediet5,50% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met MoneYou

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over MoneYou

  MoneYou streeft ernaar om op eenvoudige wijze duidelijke producten aan te bieden. MoneYou was een van de eerste bedrijven in Nederland die het mogelijk maakte om via internet een hypotheek te nemen. De producten van MoneYou zijn voor de consument zelfstandig af te sluiten zonder tussenkomst van intermediairs. Dit doen ze omdat mensen tegenwoordig veel meer via internet doen en zelf hun keuze kunnen maken in wat voor soort financieel product ze zoeken.

  Geld lenen via MoneYou

  Bij MoneYou geld lenen is eenvoudig doordat zij hun productenvarianten beperken tot het nodige. Ze vinden het belangrijk dat de klant zelf zijn/haar financiële zaken kan regelen. MoneYou streeft ernaar om het beheer de manier van afname zo simpel mogelijk te houden. Omdat MoneYou enkel via internet opereert kunnen zij hun producten aantrekkelijk prijzen.

  Wie is MoneYou?

  MoneYou is een 100% dochteronderneming van de ABN AMRO Bank. Zij zijn geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en zijn daarom aanbieder van kredietproducten en tevens bemiddelen in spaar- en kredietproducten.

  Wat MoneYou u kan bieden

  Bij MoneYou kunt u terecht voor een doorlopend krediet welke je geheel zelfstandig online kan afsluiten. Doordat de klant zelf veel werk uit handen neemt zijn de rentes ook scherper. Ze streven naar producten die klant snapt en eenvoudig zelf kan beheren.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.