>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  OHRA lenen

  : Voor iedere doel een betrouwbare lening

  • Best gewaardeerd op klant-tevredenheid (2011)
  • Online maximale leenbedrag berekenen
  • Leenscan om te bepalen welke lening bij u past

  Geld leningen van OHRA lenen

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  OHRA Doorlopend Krediet5,30% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met OHRA lenen

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over OHRA lenen

  OHRA is weer terug met haar leningen! In het verleden boden zij ook al succesvol kredieten aan, dit doen ze nu als bemiddelaar via Santander. Zij bieden persoonlijke leningen en doorlopende kredieten aan. OHRA is als sinds 1925 actief met verzekeringen. Zij doen dit rechtstreeks met zonder tussenkomst van intermediairs.

  Geld lenen via OHRA

  De kracht van OHRA zit hem erin dat zij u direct helpen. Met begrijpbare taal, duidelijke producten bieden doorlopende kredieten en persoonlijke leningen aan tegen scherpe tarieven. Via de website van OHRA kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen maar ook berekenen welke lening het beste bij u past, ze noemen dit de leenscan. In 2011 is OHRA in een onderzoek van independer naar voren gekomen als de kredietverstrekker waar de klantentevredenheid het hoogst zou liggen, ze delen deze positie met Rabobank, beide ondernemingen krijgen als cijfer een 7,6.

  Wie is OHRA Lenen?

  OHRA valt onder de Delta Lloyd Groep, welke een financiële dienstverlener is die actief is in: Verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren. Het is sinds kort weer mogelijk om via OHRA een goedkope lening aan te vragen.

  Wat OHRA Lenen u kan bieden

  U bent op zoek naar meer financiële ruimte, via internet kan OHRA lenen u een doorlopend krediet of een persoonlijke lening bieden. Een doorlopend krediet voor geldopnames wanneer u het nodig heeft. Een persoonlijke lening voor het eenmalig lenen van een bedrag. OHRA lenen vindt het belangrijk dat u wensen en situatie volledig aansluiten bij het product dat u wilt afsluiten.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.