>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Rabobank

  : De bank met idee├źn

  • Zeer betrouwbare bank
  • Diverse producten beschikbaar
  • Altijd een kantoor in de buurt

  Geld leningen van Rabobank

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  Rabobank persoonlijke lening5,40% Deel uw ervaringDetails
  Rabobank Doorlopend Krediet8,60% Deel uw ervaringDetails
  Rabobank Krediet op betaalrekening8,40% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Rabobank

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Rabobank

  Wilt u geld lenen bij de Rabobank? Dit is een van de grootbanken in Nederland, die ook tijdens de economische crisis van 2008 geen staatssteun heeft gekregen. Het is een zeer solide bank waar men de zaken goed op orde heeft. Men werkt op basis van duidelijke communicatie en zorgt er op die manier voor dat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt er kiezen voor een aantal verschillende leenproducten. Houd er rekening mee dat de Rabobank niet bekend staat om de laagste rentes en tarieven. Het is desalniettemin verstandig om de bank in ieder geval mee te nemen in uw vergelijking.

  Geld lenen via de Rabobank

  U kunt geld lenen via de Rabobank door contact op te nemen met de bank. Dat kan online, maar ook in één van de kantoren die u verspreid door heel Nederland kunt vinden. U kunt online een afspraak maken of bellen met de bank, waardoor u zelf bepaalt op welke manier u graag contact op wilt nemen. Wat dat betreft stelt men zich graag op een flexibele manier op en kunt u altijd terecht bij een kantoor in de buurt.

  Wie is de Rabobank

  De Rabobank is een coöperatieve bank, wat betekent dat men leden heeft in plaats van aandeelhouders. U wordt als het ware lid van een vereniging, waardoor u voortaan tevens kunt meebepalen wat de koers van de bank zal zijn, als lid. Men is wereldwijd actief en bovendien een flinke speler, waardoor u profiteert van grote schaalvoordelen. De Rabobank Groep bestaat uit een groot aantal zelfstandige lokale Rabobanken en natuurlijk de centrale organisatie, die daarnaast ook een aantal dochterondernemingen onder zich heeft.

  Wat kan de Rabobank u bieden?

  U kunt bij de Rabobank in ieder geval kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Daarnaast heeft u er de mogelijkheid om als huiseigenaar een Rabo HuisVoordeelKrediet af te sluiten, of een Hypotheekkrediet aan te gaan. Studenten kunnen zich richten op het Rabo StudentenKrediet en als u rekeninghouder bent heeft u de mogelijkheid om een krediet op uw betaalrekening of een creditcard te ontvangen.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.