>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Regiobank

  : Wij zijn uw bank

  • Persoonlijk contact
  • Contact met Zelfstandig Adviseur
  • Onderdeel van SNS Bank

  Geld leningen van Regiobank

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  RegioBank Doorlopend Krediet8,40% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Regiobank

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Regiobank

  Regiobank kan u op een aantal verschillende manieren van dienst zijn met een lening. U heeft de  mogelijkheid om er een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af te sluiten, maar u kunt er daarnaast voor kiezen om rood te staan en op die manier wat extra geld op te nemen. Wat uw wensen ook zijn, het is in ieder geval verstandig om contact op te nemen met uw adviseur, aangezien die u meer kan vertellen over de mogelijkheden.

  Geld lenen via Regiobank

  Gaat u geld lenen via Regiobank? Dan kunt u contact opnemen met een adviseur, die u door heel Nederland kunt vinden. U kunt gebruik maken van een Zelfstandig Adviseur, die bij Regiobank is aangesloten. Hij of zij kan u meer vertellen over de verschillende producten, zodat u weet wat er mogelijk is en na kunt denken over het type lening dat u er af wenst te sluiten. De kans is groot dat Regiobank een passende oplossing voor u heeft.

  Wie is Regiobank

  Regiobank maakt onderdeel uit van SNS Bank, waarmee u kiest voor een grote bank in Nederland. Men houdt van persoonlijke aandacht, gevoel voor service en het helpen van klanten zoals dat oorspronkelijk bedoeld is. Men werkt met een groot aantal Zelfstandig Adviseurs, waardoor er ook bij u in de buurt een adviseur te vinden is. U krijgt echt persoonlijk contact en hoeft niet te bellen met een duur 0900-nummer. De Regiobank wil graag dichtbij u staan en laat dit in de diverse klantcontacten goed merken.

  Wat kan Regiobank u bieden?

  U heeft de mogelijkheid om rood te staan op uw betaalrekening, waardoor u als het ware een lening aangaat bij Regiobank. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een persoonlijke lening af te sluiten, of een doorlopend krediet aan te gaan. U kunt met uw adviseur in de buurt spreken over de mogelijkheden bij Regiobank, die zo goed mogelijk passen bij uw persoonlijke situatie.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.