>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Ribank Direct

  : Comfortabel geld lenen

  • Via internet zelf af te sluiten
  • Aantrekkelijke rente tarieven
  • Online offerte zonder uw gegevens in te vullen

  Geld leningen van Ribank Direct

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  Ribank Direct Doorlopend Krediet5,70% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Ribank Direct

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Ribank Direct

  Ribank direct valt onder Ribank N.V. Dit is een financieringsmaatschappij die al meer dan 55 jaar actief is in consumptief krediet. Ribank N.V. is een dochterbedrijf van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Deze maakt weer onderdeel uit van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa.

  Geld lenen via Ribank Direct

  Ribank direct vergelijkt geld lenen graag met een paar comfortabele schoenen. Je moet er gemakt van hebben, een geen last van ondervinden. Daarom heeft Ribank Direct geld lenen zo flexibel mogelijk gemaakt. Hierdoor weet u waar u aan toe bent, vanaf het begin tot het einde van het krediet.

  Wie is Ribank Direct?

  Zoals eerder gezegd valt Ribank Direct uiteindelijk onder de Crédit Agricole Consumer Finance Groep. Deze partij is marktleider in Europa met consumptief krediet en beheerd een totaal portefeuille 3,5 miljard euro. Ze hebben daardoor een marktaandeel van 18%. Naast Ribank Direct hebben ze ook nog de volgende vennootschappen: InterBank, Intermediaire Voorschotbank en De Nederlandse Voorschotbank (DNV).

  Wat Ribank Direct u kan bieden

  U kunt bij Ribank Direct terecht voor een flexibel doorlopend krediet. U kunt deze lening geheel zelfstandig afsluiten zonder tussenkomst van een intermediair. De rente die Ribank Direct berekent behoren tot de laagste van Nederland.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.