>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Santander

  : Consumer Finance

  • Aantrekkelijke rentes
  • Zowel zelf te regelen als via tussenpersoon
  • Online leenscan om u te helpen

  Geld leningen van Santander

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  Santander Doorlopend Krediet5,50% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met Santander

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over Santander

  Santander Consumer Finance is een onderdeel van de Santander Groep. Santander richt zich op het aanbieden van financiële producten aan de Nederlandse consument. Zij bieden de consument een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Ze helpen mensen verantwoord en tegen aantrekkelijke tarieven aan extra financiële ruimte.

  Geld lenen via Santander

  Santander is meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Ze zijn een gerenommeerde instelling die bekend staat om haar betrouwbaarheid en aanhoudende scherpe tarieven.

  Wie is Santander?

  Santander heeft meer dan 150 jaar ervaring en is de 4e grootste bankgroep ter wereld en hebben meer dan 92 miljoen klanten in 10 kernmarkten. In Nederland bestaat Santander Consumer Finance B.V. sinds 2003. Ze zijn actief in 17 landen en bieden hun diensten aan via 130.000 partners.

  Wat Santander u kan bieden

  Je kunt als consument direct terecht bij Santander maar ze werken ook via tussenpersonen en autodealers, mocht je jouw droomauto willen financieren. Bij Santander kun je terecht voor een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Ze blijven continue opzoek naar vernieuwingen waarin ze de markt en de behoefte van consumenten niet uit het oog verliezen. Santander communiceert open en stelt vriendelijk en duidelijk op. 

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.