>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  SNS Bank

  : Bank voor iedereen

  • Onderdeel van SNS REAAL
  • Samenwerking met Interbank
  • Zeer betrouwbaar en ervaren

  Geld leningen van SNS Bank

  Lening / productRente % (vanaf)Gemiddelde score 
  SNS Zelfkrediet7,60% Deel uw ervaringDetails

  Ervaringen met SNS Bank

  Sorry, nog geen reviews

  Deel uw ervaring
  gemiddelde score

  Gesorteerd op meest nuttig

  Sorry, er zijn nog geen ervaringen beschikbaar.

  Over SNS Bank

  De SNS Bank is een van de grote banken in Nederland, net onder de ING, ABN en Rabobank. U kiest voor een bank die al sinds 1817 bestaat en een groot aantal dochterondernemingen in Nederland heeft. U heeft er de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten of een spaarproduct te openen. Verder kunt u er beleggen, een betaalrekening aangaan, een verzekering afsluiten en natuurlijk een lening afsluiten. De SNS Bank is wat dat betreft een grote speler op de Nederlandse markt, waar u terecht kunt voor een groot aantal verschillende producten.

  Geld lenen via SNS Bank

  Gaat u geld lenen bij SNS Bank? Dan kunt u kiezen uit een aantal verschillende producten. Men zorgt er in ieder geval voor dat u op een bewuste manier geld kunt lenen. U kunt via SNS een krediet samenstellen, dat u vervolgens via Interbank zal afsluiten. Zij zijn de partij die de lening daadwerkelijk behandelen, waardoor u met hen te maken krijgt om het geld terug te betalen of de rente te voldoen. SNS is wat dat betreft een bemiddelaar, die ervoor zorgt dat u in contact kunt komen met de daadwerkelijke geldverstrekker.

  Wie is SNS Bank

  De SNS Bank bestaat al sinds 1817 en is daarmee een bekende en betrouwbare instelling in Nederland. Men maakt onderdeel uit van SNS Reaal, waardoor u kiest voor een grote financiële speler, met een uitgebreide ervaring en expertise. Men probeert de producten in ieder geval altijd zo eenvoudig mogelijk te houden, ondanks dat het kan gaan om bijzondere leningen en bepaalde constructies die u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

  Wat kan SNS Bank u bieden?

  Wilt u geld lenen bij SNS Bank? Dan kunt u er bijvoorbeeld een doorlopend krediet afsluiten, maar heeft u daarnaast de mogelijkheid om een creditcard aan te vragen of rood te staan op uw betaalrekening. Daarnaast kunt u een SNS Extra Ruime Hypotheek aangaan, om altijd wat meer geld achter de hand te hebben, los van uw woning.

  Gerelateerd

  KredietverstrekkerGemiddelde score 
  Er zijn nog geen gerelateerde items.