>
  Klik op + Vergelijk om een product toe te voegen voor de vergelijking. Klaar? Druk op vergelijk nu.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Leningen vergelijken > Creditcard

  Creditcard vergelijken

  Verfijn resultaat
  Herstel
  Bestedingslimiet
  Naam aanbieder
  Voor wie bedoelt?
  Creditcard organisatie
  AanbiederVerzekeringLimietKostenRenteBeoordeling

  Waar moet ik op letten bij het vergelijken van een creditcard?

  Bent u op zoek naar een creditcard, om aankopen op afbetaling te kunnen doen, of wereldwijd gebruik te maken van het grote gebruiksgemak? Let onder andere op de jaarbijdragen die men rekent, maar ook op de bestedingslimiet waar u de beschikking over krijgt. Kijk goed naar de eventuele verzekering voor uw aankopen die er beschikbaar is, de rente die u betaalt en een opslag die men rekent voor de wisselkoersen. Verder verzamelen we beoordelingen van andere consumenten en kunt u de aanbieders filteren op basis van hun naam of de doelgroep van de creditcard.

  Jaarbijdragen voor de creditcard

  Kijk goed naar de jaarbijdragen wanneer u de verschillende creditcards gaat vergelijken. De jaarbijdrage staat voor een vast bedrag, dat u betaalt om gebruik te mogen maken van de creditcard. Of u er in een jaar nu 2 of 100 aankopen mee doet, u dient deze jaarbijdragen in ieder geval te betalen. Vergelijk de creditcards op basis van de jaarbijdragen en ga op die manier op zoek naar de aanbieder die voor u het meest voordelig uit de vergelijking komt, of u op een andere wijze aan weet te spreken.

  Bestedingslimiet vergelijken

  Bent u van plan grote aankopen te doen met uw creditcard? Houd er dan rekening mee dat de verschillende aanbieders van creditcards verschillende limieten hanteren. Wilt u bijvoorbeeld €2.500 of €5.000 per maand uit kunnen geven? Zorg er dan voor dat u een creditcard selecteert die u hier de mogelijkheid toe biedt. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de jaarbijdrage voor de kaart over het algemeen op zal lopen naarmate u een meer uitgebreide bestedingslimiet kiest. Weeg het voordeel van de hogere limiet af tegen de kosten die daar eventueel bij komen kijken.

  Verzekering bij de creditcard?

  Wenst u gebruik te maken van een verzekering op uw aankopen? Ga dan op zoek naar de verschillende aanbieders van creditcards die u daar een goede verzekering bij aanbieden. Men kan uw aankopen verzekeren tegen diefstal, verlies of schade, waardoor u er zeker van bent dat u uw aankopen in dat geval vergoed krijgt. U zorgt er met de verzekering voor dat u onbezorgd aankopen kunt doen. Vergelijk de verschillende creditcards met een verzekering, of zet deze naast de kaarten die geen verzekering voor een periode van 180 dagen aanbieden.

  Rente over opnames (gespreid terugbetalen)

  Een belangrijk element bij het vergelijken van creditcards is de rente die u betaalt over opnames die u doet. Op het moment dat u een bepaalde aankoop aan het eind van de maand niet direct af kunt rekenen zal men als het ware een doorlopend krediet aanbieden. U krijgt het bedrag geleend, zodat u de aankoop in meerdere termijnen af kunt lossen. Tijdens het lenen van dit bedrag betaalt u daar een bepaalde rente over. Vergelijk de rente op creditcards die u betaalt, vooral wanneer u verwacht er aankopen mee te gaan doen die u niet direct af kunt rekenen.

  Wisselkoers opslag

  In bepaalde gevallen rekent men bovendien een wisselkoers opslag, bijvoorbeeld van dollars naar euro’s. Dat betekent dat er bijkomende kosten kunnen ontstaan, op het moment dat u een krediet aan wenst te gaan voor de aankopen die u doet. Wilt u deze wisselkoers opslag voorkomen? Kies dan voor een creditcardmaatschappij die in uw eigen munteenheid werkt, zoals de euro. U voorkomt op die manier bijkomende kosten, al is het minstens zo interessant om goed naar de jaarlijkse bijdragen en de rente te kijken. Maak een goede vergelijking van creditcards en selecteer uiteindelijk de optie die voor u het meest interessant is.

  Beoordeling door anderen

  Het is bij het vergelijken van creditcards interessant om naar de kosten en financiële mogelijkheden te kijken, maar wat dacht u daarnaast van de service van aanbieders? Wij brengen beoordelingen door andere consumenten bij elkaar, om u op die manier aan te geven hoe creditcardmaatschappijen u van dienst zijn. Valt de service tegen, of valt het anderen juist op dat men alles in het werk stelt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn? Dit zijn interessante bevindingen, die we u graag aanbieden om een goede vergelijking van creditcards te kunnen maken.

  Naam van de aanbieder

  Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde aanbieder van creditcards, bijvoorbeeld omdat u daar al een ander krediet heeft lopen, of u op een andere wijze gebruik maakt van de diensten van deze bank of financiële instelling? Maak gebruik van onze filtermogelijkheid, waarmee u precies aan kunt geven welke aanbieders u mee wilt nemen in de vergelijking. Dit leidt tot een duidelijk overzicht, op basis waarvan u direct kunt zien wie u de laagste rente aanbiedt, of waar u de hoogste limiet tot uw beschikking krijgt. Onze filtermogelijkheden zorgen er op die manier voor dat u het vergelijken van creditcards een stuk gemakkelijker kunt maken.

  Voor wie is de creditcard bedoeld?

  Bent u als zakelijke klant op zoek naar een creditcard, of wilt u zich juist richten tot de aanbieders die dit aan particulieren doen? Selecteer de doelgroep van de creditcard, ook wanneer u als student van plan bent om een creditcard aan te schaffen. Dit brengt u tot de aanbieders die zich met hun voorwaarden en mogelijkheden graag op u richten. U kunt er vanuit gaan dat de creditcards goed aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Dankzij de diverse filtermogelijkheden kunt u de creditcards vergelijken en komt u uit bij een interessante keuze, waar u met veel plezier gebruik van kunt gaan maken.

  Oeps

  Het is niet mogelijk om meer dan 6 producten te vergelijken.

  ×
  Oeps

  U moet meer dan 1 product selecteren voordat u kunt vergelijken.

  ×
  Bezig met toevoegen... ×