>
  Klik op + Vergelijk om een product toe te voegen voor de vergelijking. Klaar? Druk op vergelijk nu.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Leningen vergelijken > Doorlopend krediet

  Doorlopend krediet vergelijken

  Verfijn resultaat
  Herstel
  Bedrag
  Aflossingspercentage
  Naam aanbieder
  Hoe af te sluiten
  AanbiederTheoretische looptijdIndicatie totaalbedragRenteBeoordeling

  Waar moet ik op letten bij het vergelijken van een doorlopend krediet ?

  Bent u van plan een doorlopend krediet af te sluiten? Zorg er dan voor dat u een goede vergelijking maakt, op basis van de verschillende elementen die van belang zijn. Denk hierbij onder andere aan de volgende aspecten:

  • Minimale lening
  • Maximale lening doorlopend krediet
  • Rente op doorlopend krediet
  • Beoordeling door andere consumenten
  • Bedrag van het doorlopend krediet
  • Zoek op aanbieder
  • Hoe sluit u het doorlopend krediet af?

  Minimale lening

  Wat is de minimale lening die u af kunt sluiten? Dat lijkt wellicht niet de meest interessante vraag, maar houd er rekening mee dat u niet zomaar €100 kunt lenen wanneer u die nodig heeft. De kredietverstrekkers werken met minimale bedragen, om het ook voor hen zo interessant mogelijk te houden. Wilt u een klein bedrag lenen, bijvoorbeeld omdat u net te weinig spaargeld heeft voor een nieuwe televisie, of u een mooi koffiezetapparaat wilt lenen? Kijk dan goed naar de minimale bedragen voor uw doorlopend krediet.

  Maximale lening doorlopend krediet

  Daarnaast kunt u het doorlopend krediet vergelijken op basis van de maximale lening. Dit is vooral interessant wanneer u de komende tijd een groot bedrag achter de hand wilt hebben. Gaan uw kinderen studeren, of bent u wellicht van plan om een verbouwing uit te (laten) voeren? Ga op zoek naar de maximale lening die het best bij u past, zodat u de doorlopende kredieten op een uitstekende wijze met elkaar kunt vergelijken.

  Rente op doorlopend krediet

  Het is bovendien interessant om goed te kijken naar de rente die u betaalt over het doorlopend krediet. Wist u dat een klein verschil in rente, er dankzij de vaak relatief lange looptijd er gemakkelijk voor kan zorgen dat u honderden euro’s kunt besparen? Kijk goed naar het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP), aangezien dit op een heel mooie manier aangeeft wat u daadwerkelijk kwijt bent om het geld te mogen lenen. Houd er rekening mee dat u bij een doorlopend krediet alleen rente betaalt over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt, niet over de totale kredietlimiet.

  Beoordeling door andere consumenten

  Wij verzamelen beoordelingen door andere consumenten voor u, zodat u de verschillende doorlopende kredieten op basis van deze gegevens met elkaar kunt vergelijken. Hoe tevreden waren anderen met een bepaald krediet en in hoeverre is dat interessant in uw geval? Wij brengen zoveel mogelijk ervaringen bij elkaar, om er op die manier voor te zorgen dat u een goede keuze kunt maken voor een doorlopend krediet. Wilt u zelf bijdragen? Vertel ons wat er goed is aan uw doorlopend krediet en wat er wellicht tegenvalt, zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie tijdens het vergelijken van de mogelijke doorlopende leningen.

  Bedrag van het doorlopend krediet

  Bent u op zoek naar een specifiek bedrag dat u wilt lenen, in de vorm van een doorlopend krediet? Maak gebruik van onze filtermogelijkheid om een bedrag aan te geven, zodat we u alleen de aanbieders presenteren die u de mogelijkheid bieden dit te lenen. Vergelijk de kredieten die voor u interessant zijn, mits uw inkomen voldoende toereikend is en de kredietverstrekker geen andere belemmeringen ziet. U kunt de overige aanbieders eenvoudig wegfilteren, waardoor u een handig overzicht gepresenteerd staat waarin u precies ziet waar u op kunt rekenen.

  Zoek op aanbieder

  Zoekt u een bepaalde aanbieder, zoals Directa, Freo of wellicht OHRA? U kunt verder specifiek op zoek gaan naar kredieten van aanbieders als Moneyou, Defam en Santander. We zorgen er met de mogelijkheid tot filteren graag voor dat u precies uit zal komen bij de kredietverstrekker waar u al goede ervaringen mee heeft, of die u wellicht kent van anderen met een doorlopend krediet. Vergelijk de doorlopende kredieten van de Nederlandse Voorschotbank of de Ribank, zodat u direct uitkomt bij de producten die u zoekt. Twijfelt u tussen meerdere kredietverstrekkers? Dan kunt u de doorlopende kredieten uiteraard netjes op een rij zetten.

  Hoe sluit u het doorlopend krediet af?

  Tenslotte kunt u binnen onze filtermogelijkheden zelf aangeven hoe u de lening af wenst te sluiten, zodat u de doorlopende kredieten kunt vergelijken die daarbij aansluiten. Wilt u het krediet zelfstandig afsluiten, of bent u op zoek naar een krediet via een tussenpersoon? Wij maken voor u het onderscheid tussen de diverse kredietverstrekkers, zodat u een selectie met elkaar kunt vergelijken en u direct uitkomt bij de leningen die voor u interessant zijn. Heeft u geen voorkeur voor een bepaalde manier van afsluiten? Dan kunt u alle doorlopende kredieten met elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld om op zoek te gaan naar de meest scherpe rente.

  Oeps

  Het is niet mogelijk om meer dan 6 producten te vergelijken.

  ×
  Oeps

  U moet meer dan 1 product selecteren voordat u kunt vergelijken.

  ×
  Bezig met toevoegen... ×