>
  Klik op + Vergelijk om een product toe te voegen voor de vergelijking. Klaar? Druk op vergelijk nu.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  Leningen vergelijken > Persoonlijke lening

  Persoonlijke lening vergelijken

  Verfijn resultaat
  Herstel
  Bedrag
  Looptijd in maanden
  Naam aanbieder
  Boetevrij aflossen?
  Hoe af te sluiten
  AanbiederIndicatie totaalbedragMaandlastenRenteBeoordeling

  Waar moet ik op letten bij het vergelijken van een Persoonlijke lening ?

  Wilt u een persoonlijke lening vergelijken? Zorg ervoor dat u let op zowel de minimale lening die u af dient te sluiten, als de maximale lening die men u aan kan bieden. Kijk daarnaast goed naar de rente en bijvoorbeeld de beoordeling door andere consumenten. Filter de verschillende aanbieders op basis van het bedrag dat u wilt lenen, specifieke aanbieders of de mogelijkheid tot boetevrij aflossen. Op die manier kunt u de persoonlijke leningen vergelijken waar u naar op zoek bent.

  Minimale lening

  Gaat u een persoonlijke lening afsluiten? Dan heeft u waarschijnlijk een goed idee van het bedrag dat u nodig heeft. Gaat het om een klein bedrag dat u wilt lenen? Houd er dan rekening mee dat kredietverstrekker werken met een minimale lening, waardoor u niet zomaar een paar tientjes kunt lenen. Ga op zoek naar de aanbieders die een minimale lening aanbieden die overeenkomt met uw wensen. Des te lager u de persoonlijke lening kunt houden, des te lager ook de rente zal zijn die u absoluut gezien betaalt.

  Maximale persoonlijke lening

  Het is aan de andere kant om verstandig om op zoek te gaan naar de maximale lening die de verschillende kredietverstrekkers u aan kunnen bieden. Bent u op zoek naar een groot bedrag voor een nieuwe keuken, een auto of wilt u meerdere kleine leningen oversluiten? Dan is het verstandig om goed te kijken naar het maximale bedrag dat u kunt lenen, zodat u ziet wat er maximaal mogelijk is. Uiteraard dient uw inkomen en persoonlijke situatie geen belemmeringen op te werpen, wanneer u van plan bent om een groot bedrag te lenen in de vorm van een persoonlijke lening.

  Rente over het krediet

  Uiteraard rekenen de verschillende kredietverstrekkers diverse rentepercentage, waardoor het verstandig is om die goed met elkaar te vergelijken. Houd er rekening mee dat de diverse aanbieders regelmatig de mogelijkheid bieden om een aantal zaken online te regelen. Dit drukt de kosten, waardoor u er vaak een lagere rente betaalt voor de lening die u af wenst te sluiten. Vergelijk in ieder geval het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van de persoonlijke lening. Dit geeft op een duidelijke manier aan wat u er daadwerkelijk per jaar gaat betalen, op basis van het bedrag dat u leent en de looptijd die u kiest.

  Beoordeling van de lening

  Andere consumenten die reeds gebruik maken van een persoonlijke lening geven u graag aan wat zij daar van vinden. Zijn ze tevreden met het krediet, of vallen er bepaalde zaken tegen? Wij verzamelen de beoordelingen van andere consumenten en zorgen er op die manier graag voor dat u een keuze kunt maken uit de verschillende persoonlijke leningen die u kunt vergelijken. Blader er gewoon eens doorheen en zorg er op die manier voor dat u uitkomt bij de lening die u het best aan weet te spreken, bijvoorbeeld op basis van de service en klantgerichte manier van werken.

  Bedrag dat u wilt lenen

  Weet u al welk bedrag u graag wilt lenen en wilt u daarom alleen de kredietverstrekkers vergelijken die u daar de mogelijkheid toe bieden? Geef dit aan binnen onze filtermogelijkheden, zodat we u alleen de kredietverstrekkers hoeven te presenteren waar u echt wat aan heeft. We gebruiken de minimale en de maximale lening die men u er aan kan bieden. Valt het bedrag dat u wilt lenen hiertussen? Dan presenteren we u de kredietverstrekker. Klik deze aan om meer te weten te komen over de voorwaarden en mogelijkheden, om er vervolgens het krediet af te sluiten waar u naar op zoek bent.

  Aanbieders van persoonlijke leningen vergelijken

  Uiteraard kunt u daarnaast specifiek op zoek gaan naar een bepaalde kredietverstrekker. Wilt u de persoonlijke leningen vergelijken van aanbieders als Freo en Moneyou, of bent u aan de andere kant juist op zoek naar een krediet van Defam, Ribank of wellicht Directa? Indien u van anderen positieve geluiden heeft gehoord over een bepaalde aanbieder helpen we u graag om daar zo gericht mogelijk naar op zoek te gaan. Geef ons met de filtermogelijkheden aan naar welke aanbieder(s) u op zoek bent, zodat we u een helder overzicht van de mogelijkheden aan kunnen bieden.

  Mogelijkheid tot boetevrij aflossen

  Zodra u een persoonlijke lening aangaat sluit u een contract af, voor een bepaalde looptijd, een vastgesteld bedrag en een vaste rente. Dit is iets waar u op kunt rekenen, maar dat geldt ook voor de kredietverstrekker. Het is daarom niet altijd zomaar mogelijk om boetevrij vervroegd af te lossen. De kredietverstrekker loopt inkomsten mis op het moment dat u de lening halverwege de looptijd aflost, aangezien u vanaf dat moment geen rente meer hoeft te betalen. Bent u alleen op zoek naar kredietverstrekkers waar u boetevrij vervroegd af kunt lossen? Geef dit aan binnen de filtermogelijkheden, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

  Manier van afsluiten selecteren

  Tenslotte bieden we u graag de mogelijkheid om binnen de filtermogelijkheden aan te geven hoe u de lening graag af zou sluiten. Wilt u de persoonlijke leningen vergelijken die u zelfstandig af kunt sluiten, of bent u aan de andere kant juist op zoek naar een krediet dat u via de tussenpersoon aan kunt gaan? U kunt zelf kiezen uit de verschillende mogelijkheden, of juist het overzicht van alle kredieten opvragen. Vergelijk de diverse persoonlijke leningen met elkaar en zorg er op die manier voor dat u uitkomt bij het krediet waar u graag gebruik van wilt maken.

  Oeps

  Het is niet mogelijk om meer dan 6 producten te vergelijken.

  ×
  Oeps

  U moet meer dan 1 product selecteren voordat u kunt vergelijken.

  ×
  Bezig met toevoegen... ×