>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Prepaid creditcard

  Het gemak van een creditcard zonder BKR toetsing.

  Met een prepaid creditcard (ook wel debitcard genoemd) heeft u eigenlijk een gewone creditcard in handen met als grootste verschil dat u deze van te voren betaald, u plaats vooraf een zelf te bepalen tegoed. Hierdoor kunt u geen schulden maken en is de acceptatie ook soepel, zo wordt er bijvoorbeeld geen BKR toetsing uitgevoerd bij een aanvraag. De prepaid credit card is daarom een goede oplossing voor de kleine gebruiker die geen hele grote uitgave doet en de kaart niet vaak nodig heeft.

  Voordelen

  • Geen BKR toetsing en inkomenstoetsing.
  • U kunt er geen schulden mee maken.
  • Geen invloed op uw hypotheek.

  Nadelen

  • Wordt niet altijd geaccepteerd als borg bij bijvoorbeeld een auto huren/hotelovernachting.
  • Vaak geen aankoopverzekering.

  Veel mensen weten niet dat het hebben van een reguliere creditkaart invloed heeft op de hoogte van uw maximale hypotheek of lening, dit is met dit product niet het geval.

  Het is mogelijk om met deze kaart veilig online betalingen te doen en ook gewoon geld op te nemen bij geldautomaten en ATM’s.


  Tip: De prepaid creditcard, handig voor op vakantie

  Wist u dat u in sommige landen enkel met een creditcard kunt betalen? Zo is het in de Verenigde Staten bijvoorbeeld aan te raden om een creditcard te hebben. Juist voor dit soort situaties is een prepaid credit card erg handig, u heeft geen verassingen achteraf en deze kaart is sneller aan te vragen dan een reguliere creditcard.

  Geef uw mening >>

  Gemiddeld: 54321 10/10 (1 waardering)