>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Looptijd consumptieve lening

  De looptijd van een consumptieve lening zal over het algemeen sterk afhangen van het bedrag dat u wenst te lenen. Op het moment dat u bijvoorbeeld €10.000 gaat lenen is het niet redelijk om u dit binnen een jaar af te laten lossen. Aan de andere kant is het natuurlijk niet nodig om een looptijd van 10 jaar af te spreken op het moment dat u een consumptieve lening van €1.000 aan wenst te gaan.

  Kies zelf de looptijd

  Men zal de looptijd van een consumptieve lening over het algemeen in maanden aangeven. Dit zorgt ervoor dat u precies kunt zien hoeveel maanden u aflossing en rente dient te betalen. De bank of kredietverstrekker zal over het algemeen een voorstel doen met betrekking tot de looptijd. Het is niet onverstandig om daar zelf ook goed naar te kijken. Bepaal het deel van uw inkomen dat u beschikbaar heeft om aflossingen te doen. Op basis daarvan kunt u bepalen wat voor u de ideale looptijd voor de consumptieve lening is.

  Begrippenlijst > Looptijd consumptieve lening

  Geef uw mening >>

  Nog geen waarderingen