Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Gwcode_alternate in /home/mgeldlenen/domains/meneergeldlenen.nl/public_html/cms/expressionengine/third_party/gwcode_alternate/pi.gwcode_alternate.php on line 43
Kopen op afbetaling - Informatie - MeneerGeldLenen
>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Kopen op afbetaling

  segment_2_category_name Wilt u een bepaalde aankoop kopen of afbetaling, omdat u er nu het geld niet voor beschikbaar heeft? Dit is bij een aantal verschillende winkels mogelijk, net als bij diverse autodealers. Houd er rekening mee dat u eigenlijk een lening aangaat en dat het verstandig is dit alternatief met het kopen op afbetaling te vergelijken.

  Kopen op afbetaling of lenen

  Gaat u kopen of afbetaling? Dan gaat u eigenlijk een lening aan, waarmee u ervoor zorgt dat u wat meer tijd heeft om de aankoop te financieren. Vergelijk het kopen op afbetaling met een doorlopend krediet, of wellicht met een persoonlijke lening dat u kunt gebruiken. Kijk goed naar de rente die u betaalt, net als naar de looptijd en de eventuele overige voorwaarden. Staat de rente vast, of betaalt u een variabel percentage? Dit zijn elementen die zowel bij het kopen op afbetaling als het geld lenen in het algemeen van belang zijn.

  Artikelen in de categorie Kopen op afbetaling: