>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Totaal kredietbedrag

  Het totaal kredietbedrag staat voor het bedrag dat u leent. Sluit u bijvoorbeeld een persoonlijke lening af om een auto te kopen en heeft u daar €10.000 voor nodig, naast de €6.000 die u zelf inbrengt met eigen spaargeld? Dan bedraagt het totale kredietbedrag €10.000. Dit is het bedrag waar u rente over gaat betalen. Op het moment dat u aflossingen doet wordt de rente die u betaalt absoluut gezien lager, relatief gezien blijft u dezelfde rente betalen.

  Berekenen van maximale kredietbedrag

  U heeft online de mogelijkheid om een maximaal totaal kredietbedrag te berekenen, op basis van uw inkomen en de vaste lasten die u heeft. U zorgt er op die manier voor dat u precies weet wat er mogelijk is en waar u qua kosten aan toe bent. Houd rekening met bijvoorbeeld alimentatieverplichtingen en de woonlasten die u heeft. Op die manier kunt u tot een totaal kredietbedrag komen, zoals u dat kunt lenen voor een nieuwe auto of wellicht een keuken.

  Begrippenlijst > Totaal kredietbedrag

  Geef uw mening >>

  Nog geen waarderingen