>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Ik wil een creditcard aanvragen: waar moet ik op letten?

  Wilt u een creditcard aanvragen, bijvoorbeeld om wereldwijd te kunnen betalen? Houd dan rekening met de volgende tips. We zorgen er op die manier graag voor dat u de juiste kaart kunt selecteren, zodat u daar met veel plezier gebruik van zal maken.

  Jaarlijkse kosten

  Kijk allereerst goed naar de jaarlijkse kosten, aangezien deze voor een belangrijk deel bepalen wat het kost om gebruik te kunnen maken van de kaart. Houd er rekening mee dat deze kosten vaak samenhangen met bijvoorbeeld de bestedingslimiet die u kiest. Ga op zoek naar een creditcard met een lage jaarlijkse bijdragen. Op die manier kunt u een creditcard aanvragen waar u op een voordelige manier gebruik van kunt maken, of u er nu veel of weinig betalingen mee doet.

  Rente en bestedingslimiet

  Uiteraard is ook de rente van belang. U kunt het best een creditcard aanvragen die wat meer per jaar kost, maar waarbij u een lagere rente betaalt, mits u regelmatig aankopen op afbetaling wenst te betalen. Wilt u de creditcard gebruiken, maar niet om aankopen te doen waar u het geld nog niet voor heeft? Dan is het niet erg om een wat hogere rente te kiezen en daarmee bijvoorbeeld de jaarlijkse kosten te drukken. Kies bovendien een creditcard met een bestedingslimiet die bij uw wensen past. U zorgt er op die manier voor dat u de aankopen kunt doen die u wenst.

  Doelgroep voor de kaart

  Kijk goed naar de doelgroep van de creditcard. U kunt op die manier een creditcard aanvragen die qua mogelijkheden, kosten en eventuele beperkingen zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kaart voor studenten, of aan de andere kant juist een kaart voor het zakelijke gebruik. Bent u een particulier en wilt u gebruik maken van een standaard creditcard? Dan kunt u er vanuit gaat dat u over heel de wereld kunt betalen en het voldoende is om goed naar de rente, uw bestedingslimiet en jaarlijkse kosten te kijken.

  Wisselkoers opslag en verzekering

  Houd tenslotte rekening met een eventuele wisselkoers opslag die men u in rekening kan brengen, indien u gebruik maakt van een internationale creditcard. Daarnaast is het gebruikelijk dat men u een aankoopverzekering aanbiedt, zodat uw spullen bijvoorbeeld 180 dagen verzekerd zijn tegen diefstal of verlies. Dit zijn elementen die kosten met zich mee kunnen brengen, waardoor het verstandig is om dit goed in de gaten te houden tijdens het vergelijken. Op die manier kunt u een creditcard aanvragen waar u op een voordelige manier mee kunt betalen, uiteraard op iedere plaats in de wereld waar u een betaling wenst te doen.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Gemiddeld: 54321 10/10 (1 waardering)

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!