>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Online een lening aanvragen

  Gaat u online een lening aanvragen? Houd dan rekening met de volgende tips, die u de mogelijkheid bieden om dit op een verstandige manier te doen. Geld lenen kost altijd geld, maar dat betekent niet dat u teveel hoeft te betalen voor het krediet. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u op de hoogte bent van het maximale krediet, een eventuele BKR toetsing, de manier van aflossen die u wenst en natuurlijk de mogelijkheid om vervroegd boetevrij af te lossen.

  Maximaal krediet

  Kijk goed naar het maximale krediet dat u af kunt sluiten bij een bepaalde aanbieder, of naar het minimale bedrag wanneer u een kleine lening wenst van de kredietverstrekker. Zorg ervoor dat u een bedrag binnen het minimum en maximum nodig heeft, om aanvullende kosten van andere kredieten of financieringen te voorkomen. Is het maximale krediet niet toereikend? Dan is het waarschijnlijk verstandig om op zoek te gaan naar een andere kredietverstrekker.

  BKR toetsing

  Ga daarnaast altijd na of men een BKR toetsing uit zal voeren. Dit betekent dat men het Bureau Kredietregistratie in Tiel zal vragen om gegevens met betrekking tot uw kredietverleden en uw huidige kredietsituatie. Heeft u andere kredieten lopen, heeft u de mogelijkheid daartoe of heeft u wellicht een achterstand opgelopen? Het zijn voor de kredietverstrekker belangrijke elementen, aangezien men deze gegevens van het BKR gebruikt om het risico in te schatten. Ligt het risico te hoog? Dan is de kans groot dat u de lening niet zal krijgen.

  Manier van aflossen

  Let ook altijd goed op de manier van aflossen. Dient u iedere maand een vast bedrag af te lossen (lineair), of zorgt de kredietverstrekker ervoor dat er iedere maand sprake is van een vast maandbedrag (annuïtair)? Bekijk de verschillen tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet en ga na welke manier van lenen en aflossen bij uw wensen aansluit. Op die manier kunt u het krediet afsluiten dat u wenst en doet u dat op een zo verstandig mogelijke wijze, waarbij u weet waar u aan toe bent.

  Boetevrij vervroegd aflossen

  Het is tenslotte verstandig om goed te kijken naar de mogelijkheden om boetevrij vervroegd af te lossen. Wat gebeurt er op het moment dat u een meevaller heeft, of dat u wellicht een mooie erfenis krijgt? Heeft u dan de mogelijkheid om de lening in één keer af te lossen, of zit u er alsnog langere tijd aan vast? Gebruik deze tips bij het aanvragen van een lening. Op die manier kunt u een lening aanvragen die aan uw persoonlijke wensen zal voldoen en waarmee u ervoor zorgt dat u de aankoop van uw wens kunt doen.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Nog geen waarderingen

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!