>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Mini lening voor nieuwe tv

  Nieuwe televisie met een minikrediet

  Wilt u een nieuwe televisie aanschaffen, maar heeft u daar op dit moment het geld nog (even) niet voor? Sluit dan een minikrediet af, aangezien u het geld snel op uw rekening heeft staan en u de aankoop direct kunt gaan doen. Houd rekening met de kosten en zorg ervoor dat u het minikrediet weer snel af kunt lossen.

  Online of per SMS aanvragen

  U kunt een minikrediet over het algemeen gewoon online of zelfs per SMS aanvragen. Doet u voor het eerst een aanvraag voor een mini lening? Dan dient u dit online te doen, bijvoorbeeld om ook enkele documenten toe te kunnen sturen die bewijzen dat uw beweringen kloppen. Men vraagt u bijvoorbeeld naar uw inkomen, maar ook naar de bron van deze inkomsten. U komt over het algemeen alleen in aanmerking voor een minikrediet op het moment dat u een vast dienstverband heeft.

  Kosten of inhouding over het mini krediet

  Houd er rekening mee dat men over een minikrediet kosten zal berekenen, of dat men niet het volledige bedrag op uw rekening zal storten. Zorg ervoor dat u precies weet wat de televisie kost en denk daarbij ook aan de eventuele smartcard en –houder die u nodig heeft, om digitaal televisie te kunnen kijken. Zorg er vervolgens voor dat het geleende bedrag groot genoeg is om uw aankoop te kunnen doen, eventueel met behulp van wat spaargeld. Bereken de kosten, of ga na hoeveel men in zal houden om u het minikrediet aan te kunnen bieden.

  Aankoop doen

  Het grote voordeel van een minikrediet is dat u de aankoop van uw voorkeur meteen kunt doen, zelfs wanneer u het geld nog even niet tot uw beschikking heeft. Gaat de televisie kapot en is het spaargeld al bedoeld voor de komende vakantie, of wellicht voor een nieuwe auto? Maak dan gebruik van een minikrediet, om de aankoop toch te kunnen doen en deze zo snel mogelijk af te lossen. U kunt de mini leningen uitstekend gebruiken voor dergelijke uitgaven, aangezien u in de meeste gevallen tot maximaal €750 kunt lenen bij de verschillende aanbieders.

  Minikrediet aflossen

  Houd er rekening mee dat u het minikrediet dat u afsluit om de televisie te kunnen kopen binnen enkele weken af dient te lossen. De kredieten lopen altijd korter dan een maand, in de meeste gevallen zelfs maar 21 dagen. Dat betekent dat men het geld na 3 weken terugverwacht. Maak bijvoorbeeld gebruik van uw vaste salaris, om het krediet weer af te lossen en er op die manier voor te zorgen dat u vrij van schuld bent. Bereken wat u maximaal terug kunt betalen en bepaal op basis van onder andere die berekening of het minikrediet de juiste optie is om de televisie aan te schaffen.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Nog geen waarderingen

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!