>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Ik wil €1.000 lenen

  Wilt u €1.000 lenen? Dat kan op een aantal verschillende manieren, afhankelijk van de leenvorm die u kost. Weet u al waar u dit bedrag wilt gaan lenen, of waar u daar de mogelijkheid toe heeft? Weet u bovendien of u voldoende inkomen heeft om dit bedrag te lenen en wat het kost om dit te doen? U kunt €1.000 lenen op het moment dat u antwoord kunt geven op dergelijke vragen, net als de vraag hoe u het krediet terug gaat betalen.

  Waar kan ik €1.000 lenen?

  U kunt €1.000 lenen bij de verschillende kredietverstrekkers die er in Nederland actief zijn. Richt u bijvoorbeeld eens tot de bank waar u ook bankiert. De kans is echter groot dat het gaat om een grootbank, waar de rente erg hoog ligt. Het is vaak een beter idee om de online kredietverstrekkers op te zoeken, die op een meer voordelige manier werken. Vergelijk de rente van deze banken en zorg er op die manier voor dat u het bedrag op een voordelige manier kunt lenen.

  Mag ik €1.000 lenen?

  Weet u of u €1.000 mag lenen, op basis van uw inkomen? Maak gebruik van onze lening simulator om na te gaan wat u maximaal mag lenen, zodat u in ieder geval weet waar u aan toe bent. De kans is groot dat u een dergelijke lening af kunt sluiten, zeker wanneer u een vast contract heeft. Houd echter rekening met andere kredieten die u heeft lopen, aangezien alle banken eerst een BKR toetsing uit zullen voeren. Dat betekent dat men nagaat of u andere schulden heeft lopen en of u altijd netjes aan de betalingsverplichting voldoet. Is dat niet het geval? Dan is €1.000 lenen niet zomaar mogelijk.

  Wat kost €1.000 lenen?

  De kosten van €1.000 lenen hangen af van een aantal verschillende factoren. Allereerst is de rente van belang, laten we deze vaststellen op 7% per jaar. Daarnaast is de looptijd van belang, in dit geval gaan we uit van 2 jaar. Denk ten derde na over de manier van aflossen, wij kiezen in dit voorbeeld voor een lineaire aflossing. In dat geval kost €1.000 lenen de eerste maand €48. Deze maandlast bestaat uit €6 rente en €42 aan aflossing. Het bedrag aan rente wordt iedere maand wat lager, de aflossing blijft 2 jaar lang gelijk. Na 2 jaar heeft u de lening volledig afgelost.

  Hoe kan ik €1.000 terugbetalen?

  U kunt €1.000 lenen, maar u dient er direct rekening mee te houden dat u dat bedrag terug dient te betalen. U kunt dat aan het eind van de looptijd in 1x doen, u kiest dan voor een aflossingsvrije lening, of u kunt dat tijdens de looptijd doen. Kies in dat geval uit een lineaire of een annuïtaire aflossing, om de maandelijkse aflossing of de maandelijkse bruto last gelijk te houden.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Nog geen waarderingen

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!