>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Kan ik geld lenen zonder BKR toetsing?

  Wilt u geld lenen zonder BKR toetsing, bijvoorbeeld omdat u al andere leningen heeft lopen, of u vanuit het verleden te maken heeft met een negatieve BKR codering? Er bestaan mogelijkheden om deze toetsing te omzeilen, zodat u daar in ieder geval geen last van heeft. Het is aan de andere kant natuurlijk verstandig om er goed over na te denken of u de lening terug kunt betalen. U kunt geld lenen zonder BKR toetsing, maar u bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het daadwerkelijk kunnen terugbetalen hiervan.

  Wat is het BKR?

  BKR staat voor Bureau Kredietregistratie. Deze instelling is in Nederland verantwoordelijk voor het bijhouden van de kredieten die een ieder in Nederland afsluit. Bijna heel Nederland staat er geregistreerd, aangezien de mogelijkheid tot rood staan of een creditcard hier ook toe leiden. Dat is op zich niet erg, aangezien alleen de negatieve (A-)coderingen problemen en vervelende gevolgen met zich meebrengen. Indien u een betalingsachterstand oploopt van 3 maanden of meer registreert men dit. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat u niet zomaar een tweede lening zal krijgen, wanneer u er al een heeft lopen. U kunt geld lenen zonder BKR toetsing om deze controle te voorkomen.

  Minilening afsluiten

  Wilt u geld lenen zonder BKR toetsing? Dan is het verstandig om een minilening af te sluiten. U dient op te geven wat uw inkomen is en wie u bent, maar men zal u niet natrekken bij het BKR. Dit doet men alleen bij leningen vanaf €1.000 en u heeft over het algemeen de mogelijkheid om €750 te lenen. Wat dat betreft zorgt u er met een minilening voor dat u geld kunt lenen, zelfs op het moment dat uw inkomen u eigenlijk niet de mogelijkheid biedt om een nieuw krediet aan te gaan.

  Voordeel van geld lenen zonder BKR

  Het voordeel van geld lenen zonder BKR is dat u de mogelijkheid heeft om geld te lenen, zelfs op het moment dat u al een andere lening heeft lopen. Heeft u de komende maand net even iets extra’s nodig om een nieuwe televisie te kunnen kopen, of kunt u een week voordat uw salaris weer binnenkomt de boodschappen niet betalen? Dan biedt de minilening in een aantal gevallen uitkomst. Zie het als een tijdelijk redmiddel, op het moment dat u zelf even wat geld tekort komt en er toch een rekening op de mat valt.

  Nadeel van geld lenen zonder BKR

  Houd er aan de andere kant ook rekening mee dat geld lenen zonder BKR nadelen met zich meebrengt. U bent zelf verantwoordelijk voor het afbetalen van deze (extra) lening. Bent u daar niet toe in staat? Dan kunnen zich grotere financiële problemen opstapelen.

  Nog geen reacties

  Beoordeel dit artikel >>

  Gemiddeld: 54321 10/10 (1 waardering)

  0 reacties, reageer daarom als eerst!

  Toch onderaan reageren?

  Plaats een reactie

  Reageer op bovenstaande reactie

  Waarschuwing .

  U wilt reageren?

  Dat is fantastisch! Houd er a.u.b. wel rekening mee dat wij reacties eerst moeten goedkeuren voordat deze op de website verschijnen. Reageer daarom a.u.b. inhoudelijk, zonder links en spammy trefwoorden. Laat uw reactie een toegevoegde waarde hebben!

  Bedankt voor het langskomen!