>
  Hallo! Wij willen u graag een aantal vergelijkingen laten maken. Klik hier om te kijken welke lening voor u geschikt is.

  Geld lenen? Vergelijk direct 25 aanbieders.

  header

  Creditcard

  Heeft u een creditcard, of bent u van plan om er één aan te schaffen? Het is een bankkaart waarmee u de mogelijkheid heeft om aankopen te doen, zonder dat u er verplicht voor hoeft te zorgen dat het geld op uw rekening staat. Het is als het ware een doorlopend krediet, met een opnamemaximum tot het bedrag dat u met de verstrekker heeft afgesproken. Anders dan bij een bankkaart gekoppeld aan uw bankrekening kunt u meer uitgeven dat u op dat moment op uw rekening heeft staan. Dat neemt niet weg dat u de creditcard ook kunt gebruiken tot het maximum dat u te besteden heeft, zodat u niet in de schulden komt.

  Creditcard en lenen

  Een creditcard is eigenlijk een vorm van lenen, zonder dat u daar iedere keer een contract voor hoeft aan te gaan. U mag bijvoorbeeld tot maximaal €5.000 uitgeven, onafhankelijk van of u dat op uw rekening heeft staan. Kunt u de aankopen die u doet aan het eind van de maand direct betalen? Dan is er geen sprake van een lening en betaalt u daar dus ook geen rente over. Kunt u de aankopen niet direct betalen, maar wilt u er toch gebruik van maken? Dan zal men u daarvoor een rente in rekening brengen, waardoor u daar rekening mee dient te houden.

  Begrippenlijst > Creditcard

  Geef uw mening >>

  Nog geen waarderingen